joomla visitors
07
Μαϊος
2011

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Εκδρομή σε Κωνσταντινούπολη-Πριγκηπόνησα θα πραγματοποιήσει η Ένωσή μας, το χρονικό διάστημα από 26 Μαϊου έως 29 Μαϊου 2011. Αναχώρηση 26 Μαϊου το βράδυ και επιστροφή 29 Μαϊου το βράδυ. Μόνο 150 ευρώ το άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων στην οδό Προμηθέως 1 (έναντι Δικαστηρίων), με ταυτόχρονη καταβολή των 150 ευρώ ανά άτομο. Προσοχή θα διατεθεί μόνο ένα λεωφορείο.
 
1η ημέρα : ΕΛΛΑΔΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 640 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Αναχώρηση από τα δικαστήρια στις 22.00 με προορισμό την ιστορική Κωνσταντινούπολη. Περνώντας την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Μετά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, επισκεπτόμαστε τα καταστήματα FREESHOP– EVERESTγια αγορές, καφέ και περνώντας την γέφυρα των Κήπων, φτάνουμε στον τούρκικο συνοριακό σταθμό των Υψάλων. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε την διαδρομή για την επίσκεψη μας στην Πόλη , η οποία είναι γεμάτη με μνήμες και συναισθήματα για όλους τους Έλληνες. Φτάνουμε το πρωί στην Κωνσταντινούπολη.
 
2η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη το πρωί, θα επισκεφτούμε τη Μονή της χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά. Επίσης θα επισκεφτούμε το αριστούργημα των αιώνων την Αγιά Σοφιά,  το μεγαλούργημα των αρχιτεκτόνων Ανθέμιου και Ισίδωρου. Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και απαραίτητος χρόνος για γεύμα εξ ιδίων και ξεκούραση.Το βράδυ βόλτα στο κέντρο της Πόλης, στον φημισμένο πεζόδρομο του Πέραν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Διανυκτέρευση.
 
3η  ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Πρωινό και ξεκινάμε για την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης στο λιμάνι Μπόσταντζε όπου θα μεταβούμε στα μαγευτικά και καταπράσινα Πριγκιπόνησα. Άφιξη στην Χάλκη και επίσκεψη στην περίφημη Θεολογική σχολή. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και τελικός προορισμός η Πρίγκηπος όπου έχοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα γραφικά παιτόνια θα θαυμάσουμε τις αρχοντικές ξύλινες επαύλεις με τους ολάνθιστους κήπους. Γεύμα σε παραθαλάσσια ταβέρνα εξ ιδίων και αργά το μεσημέρι θα πάρουμε το καράβι της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης το CapaliCarciμε τα 4.000 καταστήματα, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, αντίκες κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 640 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Πρωινό και ξεκινάμε για την Αιγυπτιακή αγορά με τις υπέροχες μυρωδιές των μπαχαρικών. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή του Φαναρίου, όπου βρίσκεται το συγκρότημα του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το ναό του Αγίου Γεωργίου, την κιβωτό της Ορθοδοξίας με τις σπάνιες ιστορικές εικόνες. Στην συνέχεια επίσκεψη- ξενάγηση στην εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών όπου εδώ εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.χ. και τέλος θα καταλήξουμε στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί με το θαυματουργό αγιασμό και τους τάφους των Πατριαρχών και των ευεργετών. Αναχώρηση για Ελλάδα, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, για καφέ και φαγητό στην Ραιδεστό άφιξη στα σύνορα τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, φτάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις.
 
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 150 €  - ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 50€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  4 **** ( ΠΕΡΙΟΧΗ LALELI) - TA ΠΡΩΙΝΑ  ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ - ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΞΕΝΑΓΟ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ - Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ,ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 20€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ -  ΑΧΘΟΦΟΡΙΚΑ , ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

Δείτε τα νέα σπουδαία προγράμματα κινητής τηλεφωνίας wind

img130wk

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ WIND ΣΕ WORD ή PDF 


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ WIND ΣΕ WORD ή PDF 

Στα προγράμματα, λόγω της οικονομικής κρίσης,  γίνονται δεκτοί συνάδελφοι από όλη την χώρα.
==========================================================================
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προμηθέως 1 - Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-553538 κιν.6975909933 fax.2310-553430
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνεχίζοντας την προσφορά μας στους συναδέλφους, σας ανακοινώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι διαθέτουν email μπορούν εφόσον το επιθυμούν αποστέλλοντας ένα email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. να αιτηθούν να λαμβάνουν στο email τους, τους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας Wind που έχουν στα εταιρικά πακέτα του Συνεταιρισμού, να λαμβάνουν όλες τις προσφορές του Συνεταιρισμού και οποιοδήποτε άλλο αίτημα - διεκπεραίωση όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία. Απαραίτητο να αναφέρουν αριθμό κινητού τηλεφώνου και ονοματεπώνυμο. Σε όλα τα email που θα λαμβάνει ο Συνεταιρισμός θα υπάρχει απάντηση το ταχύτερο δυνατόν. Περισσότεροι από 1.500 συνάδελφοι μας έστειλαν ήδη τα email τους και έχουν διαπιστώσει ότι ξεκίνησε η συνεργασία. Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα νέα του Συνεταιρισμού μπορείτε να βλέπετε από τις ιστοσελίδες και τα έντυπα των:
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών I.P.A. Θεσσαλονίκης www.ipathessalonikis.gr
Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης www.apostratoithessalonikis.gr
Συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ www.dinamianagennisis.gr

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ IPA

Κατεβάστε το τελευταίο τεύχος IPA (No.28)

27